GPS MODUL

Se hvor og hvordan dine biler har kjørt.

CarChip Fleet Pro kan fortelle mye om hvordan sjåføren kjører. Når du legger til vår GPS-løsning, vil du også vite hvor de har vært. Om de går fra jobb til jobb, trygt og i tide. Hvis de tar avstikkere som ikke samsvarer med den daglige timeplanen, eller om de vil kjøre på motorvei-hastigheter på side veier, så får du vite hvor du skal fokusere oppmerksomheten din i fremtiden. Med en slik løsning kan du på slutten av dagen gratulere deg selv for å ha ansatt flotte sjåfører.

Å legge til GPS-moduler på kjøretøyene er en enkel jobb. Det tar mindre enn ti minutter å feste mottakeren på dashbordet, koble bitene sammen, og legg de på plass. Når dataene er registrert inn, kan du laste ned data til CarChip Fleet Management Software, og deretter bruke Microsoft MapPoint eller annen tredjeparts kartlegging program for å lage detaljerte kart som viser hver av førerenes ruter, i kjørehastigheter, og plassering av eventuell hard oppbremsing og tilsvarende hendelser.

Våre GPS løsning krever to deler for hvert enkelt kjøretøy, en GPS-modul og en GPS / Trådløse Grensesnitt-modul. For mer informasjon om våre trådløse system, kan du se på vår "trådløse løsning"-side.


Spor hvert kjøretøy med sin egen GPS-enhet.

Strømbegrensere raskt og enkelt i CarChip data logger du bruker GPS / Wireless Interface Module. For maksimal synlighet til GPS-satellittene, plassering på modulen på dashbordet eller frontruten. Inkluderer 6.5 "(2 m) kabel. Du trenger en for hvert kjøretøy.

Dimensjoner:
64 mm x 42 mm x 16 mm
Driftstemperatur:
-40 ° til +85 ° C
Input power:
5 volt
Backup Power:
Lithium celle, anslagsvis 5 års levetid
Minne:
2 mb
Frekvens:
1575,42 MHz
 


CarChip føres av Drivesystems Hanor AS i Norge.
Ta kontakt med Drivesystems Hanor AS via e-post
eller via post: Morteveien 28, 4085 Stavanger.
Se produsentens offisielle, engelske hjemmesider.

www.carchip.no